top of page
Eerdere berichten

    Volg de stap in het NU en vertrouw: Laat het Leven zich in al haar schoonheid ontvouwen

    De laatste maanden groeit Natureza en ik ben enorm

    blij, dankbaar en verheugd met de nieuwe ontwikkelingen die dat brengt binnen mijn werk en in mijzelf.

    Elke ontwikkeling, is een nieuwe stap in mij. Het is ook een stap in het duister. Een stap in het niet weten. Een stap met een intentie, een loslaten en tegelijk een opening voor wat er komen gaat. Het is een sprong.

    Ergens verlangt mijn hart en heeft weet van de prachtige mogelijkheden die er op me liggen te wachten. Het werk dat ik te doen heb is de moed bij elkaar te rapen om de stap te zetten die in het hier en nu voor me ligt en de bereidheid in mezelf te vinden om ja te zeggen tegen het leven.

    Elke stap laat mij meer zien van mijzelf, van wie ik ten diepste ben. Van wat zich door mij heen wil ontvouwen.

    Dat is leren kanaal zijn: De totale bereidheid om dat te laten gebeuren wat er wil gebeuren en jezelf ten dienste stellen van de grote Schepper, van je ware Zelf, het Universum of ik kan het God noemen.

    Dat vindt iets in ons vaak een angstig idee. Zo lang we op het leven een streng goed/fout systeem projecteren denken we nogal eens dat dat betekent dat we dingen moeten opofferen, of dat we dingen niet mogen of juist moeten die we niet willen!

    Het tegendeel is waar. Het universum is een zee van Liefde. Liefde, licht, vertrouwen en overvloed. Waar het leven je toe uit kan dagen is het loslaten van alles wat je niet werkelijk dient, om plaats te maken voor Liefde, vertrouwen, licht en overvloed in jou.

    Soms is dit een pijnlijk proces. Zodra we het bekende loslaten en uitgedaagd worden staan we zonder controle, totaal machteloos, worden we mogelijk geconfronteerd met angst of oude pijn. Zo kan het leven scherp zijn als het zwaard der waarheid. En tegelijk ligt precies hier je heling. Ze vraagt enkel je bereidheid om Liefde en vertrouwen binnen te laten.

    Dit is het proces van overgave. Hierin hoeven we niet streng te zijn naar onszelf. Er ligt steeds 1 stap voor ons en meer kunnen we niet weten. Als de stap die nu voor je ligt een spannende stap is, vraag jezelf: Wat heb ik nodig om deze stap te zetten? Wat zijn eventuele tussenstappen om het behapbaar te maken? Wat kan ik doen om met vertrouwen te kijken? Wie of wat kan mij hierin helpen? Daarmee open je je voor hulp. In een liefdevol universum is er altijd hulp.

    Zo kan je leven zich steeds meer gaan ontvouwen; het hogere plan in jou. De grootsheid die het goed met je voorheeft!

    En kunnen er wonderen gebeuren....

    Overgave is iets dat je in jezelf kunt leren ontwikkelen: Elke keer dat je het doet, zal het makkelijker worden om te springen. En daarmee leren we ervaren dat het leven ons vertrouwen waard is. En uiteindelijk willen we niets liever, omdat werkelijk in tune komen met onze bron de vervulling geeft waar we naar op zoek zijn.

    Niets is zeker in de vorm. Maar als je leert vertrouwen op het fundament dat alle vorm overstijgt, hoef je niets meer te vrezen.

    In mijn aanbod voor het komende seizoen is er volop de mogelijkheid om te leren springen, om je kanaal zijn te ontwikkelen en je te openen voor de liefde en vreugde die je bent! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar margo@natureza.nl of door het contactformulier in te vullen op natureza.nl.

    Ik wens je veel inspiratie op je pad!

    Margo

    ​Introductieweekend Vrije Zelfexpressie bij Murali

    Een kennismaking met stembevrijding en vrije dansexpressie volgens het Muraligedachtengoed: een waardevol weekend om een wezenlijke stap te maken in je zichtbaarheid en het geven van expressie aan je werkelijke Zelf in een groep.

    Datum: 22,23,24 juni. Donderdag 22 juni om 14:00 tot zaterdag 24 juni om 16:00.

    Locatie: Vijfmorgenland Brummen

    Prijs: € 385,-

    Losse schilderworkshops - Vrije Schilderexpressie.

    Een leeg, wit doek... Dat is wat jouw leven is. Elk moment. Zonder verleden, zonder toekomst. NU. Dat betekent: De totale vrijheid om je hart te volgen. In deze schilderworkshop kun je het experiment aangaan en onderzoeken wat spelen is, wat vrijheid is en wat springen is.

    Data:

    24 mei 2017: De vrijheid van het witte doek

    16 oktober 2017: De kunst van overgave

    Locatie: Het witte kerkje in Lunteren

    Prijs: € 85,- incl. materiaalkosten.

    Het geheim van manifestatie - Vrije Schilderexpressietraject

    Schilderen is een effectieve vorm van vrije zelfexpressie. In het schilderen wordt veel zichtbaar van hoe je in je leven met dingen omgaat.

    Dit traject gaat over manifestatie: Om in het moment aanwezig te zijn en tegelijkertijd ergens naartoe te werken: door het zich te laten ontvouwen.

    Tijdens dit traject leren we vanuit het hart leven door je stroom te volgen, zowel in het schilderen als ook in je dagelijks leven.

    Het gaat over jezelf weer toestaan te mogen leren in plaats van te moeten kunnen. En vertrouwen te vinden in jouw vermogen tot groei en los te komen in jouw expressie en creativiteit. Tijdens deze cursus krijg je door middel van oefeningen reflectie op jouw verhouding tot vorm en alle blokkades die je daarin tegenkomt. Je zult ook inzicht ontwikkelen in techniek, niet door regels, maar door ervaring.

    Je hoeft geen schilderervaring te hebben om aan deze cursus deel te nemen. Je krijgt huiswerkopdrachten, dus er wordt tijdens de cursus van je gevraagd zelf acrylverf aan te schaffen voor thuis.

    Data: 6 september, 11 oktober, 1 november, 13 december en 3 januari van 10:30 tot 17:00.

    Locatie: Het witte kerkje in Lunteren.

    Prijs: € 425,- incl. materiaalkosten.

    Zing je Ziel en Zaligheid - Opfris / Warmhoudcursus

    Twee weekenden voor mensen die een Jaartraining/Basisjaar hebben gevolgd bij Murali in de afgelopen 6 jaar.

    Velen die van het Muraligedachtengoed geproefd hebben voelen de waarde ervan en willen dit graag integreren in zichzelf en het leven. Ben je toe aan een volgende stap op je pad, of ben je inmiddels weer wat afgedwaald en verlang je naar een groep, naar expressie geven, of heb je behoefte aan antwoorden in je nieuwe situatie?

    Met een opfrissing en verdieping van het gedachtegoed, de verbindende communicatie, stemexpressie, dansexpressie een fijn samenkomen met diepgang!

    24, 25 en 26 augustus 2017 en 8 t/m 10 februari 2018

    Locatie: Vijfmorgenland in Brummen

    Prijs: € 770,-

    Individuele sessies:

    Alle antwoorden bevinden zich uiteindelijk binnenin ons. Soms is het enige dat er nodig is, een plek om hier in alle rust en veiligheid ruimte voor te maken. Om gedachten en gevoelens te delen, in contact te brengen, te mogen doorvoelen en bekijken. In individuele sessies maak ik ruimte voor wat er speelt in je leven en welke vragen je hebt. Met behulp van bewustwording en stemexpressie kun je nieuwe inzichten en ervaringen opdoen en stap voor stap integreren in je leven. Voor wie verlangt naar vrijheid en vreugde!

    Locatie:

    Rijnkade 72 in Woerden

    Johannes de bekastraat 10 in Utrecht

    Prijs: € 70,-

    Skypesessies: € 25,- per half uur.

    bottom of page